måndag 3 oktober 2011

the lampoholic.


En av mina många oholic-egenskaper. Lampor ja, dom kan man tyvärr ha för många av enligt mitt tycke men än så länge har jag inte nått den gränsen än. Tror jag i alla fall :). 
Nya lampinvesteringar från dagens IKEA-shopping ser Ni i de två översta bilderna. En ARÖD bordslampa och en nyinkommen beige rislampa för 39 kr, båda tänkta till barnens rum. Let there be light, gorgeous light that is :). 
De två andra finingarna till belysning (bild 3 och 4) är mina favoriter här i hemmet. Jonas Bolins Liv och Tove Admans Edison.

 Mitt bankkonto gråter efter dessa två dagars VÄLA/IKEA-visiter :). Men faktiskt, jag har inte handlat ett par rejäla jeans på flera herrans år (6 år) och då förtjänar man väl dessa gråslitna godbitar från ACNE, inte sant? Svarta jeans och min nedre kroppshalva är bästa kompisar, det är bara så!

Men visst är det bra roligt att shoppa? Och ännu bättre blir det att shoppa med världens finaste vänner. Igår hade jag nog den roligaste dagen på länge tillsammans med Emma och Cicci på VÄLA/Helsingborg med en tjock plånbok på köpet och no kids så långt ögat kunde nå. Skrattade snackade, njöt och strosade, lunchade, fikade, shoppade, provade en massa kläder och skrattade lite/läs mycket till. Tack mina fina vänner! Längtar till lördag :)!

Kram/Jennifer

2 kommentarer:

 1. Hej jag heter Madde och även jag är lampoholic:)

  Älskar lampor och kan inte iheller få nog..
  Dina nya inköp är kanonfina.

  Nu har jag ändrat i bloggrollen, hur kom det sig att du bytar bloggplats?

  Kram Madde

  SvaraRadera
 2. Snygga jeans, hoppas det är bra med dig...

  Kram Helena.

  SvaraRadera