måndag 31 oktober 2011

vår weekend i birmingham.

magnifik vy över Birmingham från Jonas lägenhet på artonde våningen. 

Hej!

Det var ett tag sedan. Jag vet! Beklagar :). Jag som brukar vara så flitig på att uppdatera. Men jag och Sambo for till Birmingham. Till våra gemensamma vänner Jonas och Frida. En weekend som kom till att bli helt fantastisk och jag levde i ren eufori i tre dagar och två nätter :). Detta var någonting vi verkligen behövde, båda två. Trots att jag grät floder dagen innan resan, enbart för att behöva lämna barnen, så glömdes det snabbt bort tack vare ett helt underbart sällskap.


På Lördagskvällen. På en restaurang med helt gudomlig mat. Hummerpastan var ljuvlig. Önskar att jag kunde minnas namnet på restaurangen men kanske Frida kan hjälpa mig :)? Om man besöker Birmingham så är denna restaurangen väl värt ett besök. Underbar stämning och, som sagt, helt sagolik mat.

Riktigt bra shopping och Urban Outfitters blev min stora favorit.


 På lördagen spelade Jonas och hans West Bromwich Albions mot Liverpool och vi fick grymma sittplatser två meter från planen. Matchen i sig var kanske inte någon höjdare men känslan, alla 25 522 människor och bara av att se Jonas räckte gott och väl för att man skall minnas det för alltid.

Grabbarna bredvid planen efter matchen.

 The little pink bag från Marc by Marc Jacobs fick följa med :). Tack Annelie! Här står jag i hotelllobbyn och är redo för lördagsfirandet. Vi avslutade kvällen med sällskapsspel och jag tror inte jag skrattat så mycket på länge. Riktigt härligt sällskap! Och oron och saknaden av barnen fanns det inte en skymt av. Jag tror jag föll tillbaka i min gamla roll, den jag var innan jag blev mamma, och det var så otroligt skönt. Riktigt avslappnande och en lite av en kick. Underligt det där....Men så sjukt uppskattande.

Lite kulturell sightseeing i Stratford Upon Avon. En liten pittoresk stad med äkta Engelsk charm så det susade i själen. En grym waoo-känsla med andra ord! 

Här bodde Shakespeare på sin tid. Att det finns kvar är helt otroligt. Waooo.

Hela helgen har varit waooo men vilken overklig känsla man fick av att se barnen igen. Ljuvligt! Våra små pågar. Min bägare med tålamod är full igen men det dröjer nog inte länge förrän vi gör en sådan här tripp igen. Man behöver det! Fast sällskapet var det allra bästa på hela resan, det måste jag säga, och förhoppningsvis får vi ses så igen. Tack underbara Jonas och Frida! Hoppas Ni vet vad detta betytt för oss.

Nu ska jag busa med pågarna. 

Förlåt till er som får vänta några dagar extra på Era armband men de kommer i veckan. Jag lovar!!!

Kram/Jennifer

8 kommentarer:

  1. Åhh vad mysigt!! London är inte helt fel :D Snygg plånkan från Marc Jacobs var ;)

    Oj nu såg jag ju att du inte var med i min blogglista ska genast fixa!

    Kramar Linda

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Låter som en trevlig helg. Hade själv förmånen att få möta våren i London....blev bjudna av snälla svärfar. En underbar stad med fantastiska shoppinggator...och vilka priser sedan. Köpte conversskor för halva priset, mot svenska priser.

    Hälsningar Anna

    SvaraRadera
  3. Vad roligt ni verkar haft, ännu roligare att höra att du fick sådan påfyllning av energi. Det kommer ju pågarna också gilla nu när de har sin mamma hemma igen :) Vad söta ni är ihop du och din kille, härligt när man får sådär fantastiskt god mat när man är ute på restaurang.
    Ha en fin vecka! Kram Linda

    SvaraRadera
  4. Underbart precis vad ni behövde, underbara Jonas som tog sig tid att ta hand om Er, förstår Ni är nöjda
    o fått ny energi o många minnen. Det ger en ett annat perspektiv på livet kram mamma

    SvaraRadera
  5. Gud vad härligt!
    Det ger så mycket att få komma iväg och bara VARA, det ger en så mycket energi att man orkar allt i vardagen.

    Hoppas ni får en härlig vecka

    Kram Madde

    SvaraRadera
  6. Härligt o höra att ni haft det bra! Och att du har fyllt på tålamodsdepåerna igen! :)

    SvaraRadera
  7. Ooooh finaste du!!! Det var sååå kul att ha er här och ni alla förgyllde min födelsedags helg med er närvaro.
    Vilka super fina bilder..kan du inte emaila ett urval av de bästa i svartvitt till mig (om jag ens fastnade på bild vill säga! haha) frida_chic1@hotmail.com

    San Carlo heter den italienska restaurangen, verkligen gudomlig mat!!

    Hoppas att vi ses snart igen!

    Många kramar Frida

    Ps. Thomas Uggla o "you-rain" hälsar ;)

    SvaraRadera
  8. Hej Jennifer!
    Har börjat läsa din blogg så smått på sistone och finner den verkligen inspirerande och mysig:) Nu när jag ser denna bilden bredvid Jonas Olsson, börjar mina misstankar förstärkas; är du från Landskrona? (det är nämligen jag med.. men antar att åldersskillnaden är för stor för att jag skulle känna igen dig. Landskrona är ju annars inte särskilt stort och de flesta känner till de flesta, åtminstone till utseende:) )

    Tack för en inspirerande blogg. Du har mig nu som trogen följeslagare ;)

    Kram

    SvaraRadera