tisdag 1 november 2011

i´m odd again.

Jag har fått många mejl med förfrågningar angående mitt armband, i´m odd, som jag lovade skulle dyka upp i min smyckesblogg väldigt snart. Jätte, jätte kul! Speciellt för att det var så många som kände igen sig. I´m not alone :).

Att känna sig udda, som att man inte hör hemma är väl ganska vanligt och otroligt påfrestande för själen. Men när man får mer skinn på näsan, öppnar ögonen och tittar bortom bergen, när man inser att udda faktiskt är jag, att udda är fantastiskt, och att det finns fler som jag, som tänker som jag, så hittar man hem. 

Armbandet symboliserar alltså just det här....Visst är det sådana smycken man vill bära? Smycken med en ärlig bakgrund, med ett vackert budskap. Det tycker jag i alla fall :)....

Ok! Nu är det så att jag tänkte tillverka armbandet i äkta silver istället för silverpläterad metall, fram för allt för att göra det hållbarare och vackrare. Det kommer självklart bli tre-fyra gånger så dyrt men vill gärna veta om fler är intresserade av detta?

Stenarna är i rosenkvarts och svart onyx.


sometimes i feel odd. different from everybody else. like a single black sheep in a herd of white sheeps. but then i open my eyes and see....love is all around me.


Kram/Jennifer

5 kommentarer:

 1. Det verkar ju gå bra med dina armband,lycka till..

  Kram Helena.

  SvaraRadera
 2. Snyggt köper gärna ett se till av få patent på det innan ngn annan gör det kram

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Låter jättefint...där emot har priset en viss betydelse för en fattig sjukskriven mamma.

  Hälsningar//

  SvaraRadera
 4. Jag vill jättegärna beställa ett. Silver eller inte spelar ingen roll!

  SvaraRadera
 5. Vad duktig du är JEnnifer, ursnyggt! Kram Linda

  SvaraRadera