lördag 12 november 2011

självätare och på vår kyl.

Idag så känner jag livet i mig. Så som Ronja Rövardotter säger (tillägg: haha, det e ju Madicken som säger så). Fick ihop hela 9 timmars sömn inatt. Inte hänt på över tre år (haha, känn på den Ni som väntar Ert första :)). Mio sov ända till 8.15. Helt otroligt och lite som i en dröm

Något annat som är otroligt är att vi fick förskoleplats åt Mio på förskolan vi önskade. Rektorn ordnade det och vi kan inte bli mer tacksamma. Nu kommer Mio och Aston vara vägg i vägg och flera liter stress och börda försvann från våra axlar. 

Så nu övar vi här hemma. Mio måste ju kunna äta själv och gärna ordentligt när han börjar på förskolan i januari.
 
Och nu när vi väl börjat introducera detta självätande koncept så duger ingenting annat. Det ska vara Mio själv som lassar in maten annars tjuter han i högan sky. Mamma och pappa får lägga ner mycket tid på att tvätta unge och kök på senare tid, men det tjänar ju ett syfte och snart är han nog en något så när kladdfri självätare.


Vår kyl och frys är från sent 90-tal. Gulnade, fula och energikrävande. Men man får göra det bästa av det. Att bara, i all sin enkelhet, fästa vitsvarta bilder i en magnetklämma från GRANIT kan göra intrycket lite mer smakfullt (så man inte tappar aptiten varje gång man öppnar kylskåpet dvs). 

90-talet bjöd även på onödig yta ovanför köksskåpen, som enbart samlar damm och för att fylla det gapande hållet har jag satt en massa glasburkar, flaskor och annat.....Som samlar ännu mer damm :). Men i all sin enkelhet ger det lite liv och personlighet till köket....Eller vad tycker Ni?


Nu ska jag fortsätta jobba här hemma. Så härligt att Sambo är hemma så jag får tid till mina armband. Har så sjukt många finheter på G, idéerna spruddlar innanför pannbenet.....Mer av finheterna får Ni se väldigt snart.

Förlåt för mitt eviga babblande. I don´t know when to stop :).


Ha en härlig lördag i underbara solen!


Kram och tack för Ni tittar in och lämnar några rader då och då (så uppskattat)/Jennifer

3 kommentarer:

 1. spännande att se vad det blir av dina svarta stjärnor. mina rosa är redan på ett smycke som inte kommit upp i shoppen ännu ... :)

  är din svarta stjärna onyx?

  / lilla.u

  SvaraRadera
 2. Söte Mio...jag kommer ihåg när Ella börja äta...jösses vad det såg ut i köket efetr en måltid...och hon tvärvägra bli matad...Han är duktig Mio..& helt klart redo för förskolan :)

  Ska bli kul & se dina sprudlande ideér ang armbanden...fin fint blir det säkert!!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Sötaste Mio! :) Kladd är ju härligt, eller inte :)

  Det blev snyggt med burkarna!

  Förresten vilket dagis blev det på?

  SvaraRadera