lördag 5 november 2011

wood.

 Väldigt svag för trä i inredningen just nu. har varit det ett tag. Varmt, naturnära och enkelt. Detta köket är ju bara så otroligt snyggt. Men tror inte jag hade vågat köksluckor i trä.....Jag hade troligtvis tröttnat. Via/Stil, Inredning & Design och Residence.

 En äldre man med en grymt smakfull lägenhet med stora inslag av trä. Gillar de vackra tidskrifterna och litteraturen överallt. Hade man inte haft en allätande bebis här hemma så hade jag haft det likadant. Och vägglamporna. Jiiiisses vad snygga! Se mer av hemmet hos Stil Inspiration.

 Stylisten Lotta Agaton använder trästockar i sin enkla men vääääldigt inspirerande styling. Snyggogolv....

 Vitt, vitt, vitt och matplats i trä. I like. Lotta Agaton här med.


Till Tomten. Jag önskar mig Kay Bojesens klassiska träapa i år igen. Bara så du vet.....


Lördagen har varit jobbig. Inte alls på humör här hemma. Sambo har varit iväg hela dagen idag igen o spelat fotboll, och ikväll festar han till det. Jag har ungar upp över öronen efter redan tre dagar helt ensam med busungarna from dusk till dawn och är i starkt behov av egentid.....Kanske imorgon när Sambos bakfylla gett med sig :).

Ha en mysig lördag/Jennifer

4 kommentarer:

 1. HEj vännen....
  Snygga bilder..bra inspiration...
  Såg sambon på plan i fm...gåsaboll idag??
  Ja min sambo har fått domen...spelar han nu kommer haldrig kunna springa & leka med kidzen mer. Hans knän är helt förstörda. Gör ont i hans fotbolls hjärta, men nog bäst. Men han funderade på att "bara" chansa på gåsabollen i år...dumt dumt!!
  Hoppas din kväll blir bra trots allt. Snart har barnen somnat...& du kan ita en bra inrednings tidning...chocklad & rött i handen... & njuta av din lördags kväll.
  Måååånga kramar från mig

  SvaraRadera
 2. Hoppas tomten kommer i år då;) Såg din kommentar idag hmm ganska sent har inte kollat mail eller bloggar på flera dagar har nog aldrig hänt men bara blivit så! Vill gärna ses, kollar kalendern sen skickar jag ett sms,

  KRAM Jill

  SvaraRadera
 3. Vilket fint inlägg, gillar alla bilderna!!
  Ha en fin vecka,
  /Ulrika

  SvaraRadera
 4. Hoppas att maken kvicknade till snabbt från sin baksmälla så du fick lite egen-tid ... kanske lite pärlande ;)

  / u.

  SvaraRadera