torsdag 19 januari 2012

20 kvadrat och this is paulina.bilder via 20 kvadrat.
hittar till nya fina bloggar jämnt och ständigt.
bloggerskor med liknande smak som mig.
inspirerande.
som skriver så man fastnar.
som kommer med kloka råd i mitt kommentarsfält :).bilder this is paulina.
titta in hos Josefin och Paulina.
unga, smarta tjejer som älskar allt vackert och bjuder på finfin inspiration och grymma tips.


och en sak till.
håll i hatten vad djup jag var i förra inlägget/och i många inlägg.
jag bara skriver som i trans och sedan när jag tolkar det igen, med nya känslor i hjärtat så låter jag oerhört dramatisk.
lite väl deppo.
jag får se till att avdramatisera lite så jag inte helt sätter bestående surr i huvudet på folk där ute, på andra sidan dataskärmen.

i nästa inlägg skall jag försöka vara lite mer feelgood, eller vad man nu kallar det.

försöka var det ja :).


kram/jennifer

2 kommentarer:

 1. Vad du är söt som skriver så fint om mig! Så glad jag blev av det. Din blogg som jag läser varje dag och tycker så mycket om, å så skriver du om mig. superfint! Och jag känner igen mig så mycket i saker du skriver. Det du skrev nyss om att man skriver ner sina känslor som i trans och sen, lite senare, med ett nytt perspektiv och en annan sinnesstämning, känns det som någon annan har skrivit dem där orden. Men det är väl den typen av ventilation man behöver. Behovet man har av att att få ur sig tankar och reflektioner, det kan vara som att sätta på en kran. få ur sig. Ibland kan jag tycka att man verkligen lämnar ifrån sig vissa tankar genom att skriva ner dem. vilket är fantastiskt. Det är inte alltid man vill prata. och det är inte alltid bara tankarna i huvudet räcker. Att skriva ur sig, av sig, kan vara väldigt befriande. Och jag tycker inte du ska försöka vara feelgood om du inte känner så. det är därför din blogg är så fin, för att du säger som det är inte sugar coatar verkligheten. Jag tycker du är inspirerande och sann. både mot dig själv och mot mig som läsare. Jag vill bara fortsätter läsa det du skriver och titta på dina fina bilder. varje dag.

  Hoppas du har en fin kväll där hemma!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag blir ju rörd enda in i själen! Tack söta Jennifer för dina fina ord! Du och din blogg är en stor del av mitt nya bloggintresse, älskar när nya inlägg poppar upp här - deprimerande eller ej. Du får en att känna sig normal, för visst har vi alla mindre bra dagar även om inte alla skriver om det. Modigt av dig att göra detta ibland tycker jag!

  Och jag blir lika glad för de uppmuntrande och pepprande inläggen du skriver till mig! Tusen tack:)

  Stor kram till dig!

  SvaraRadera