måndag 17 oktober 2011

dagens från många vinklar.

Hej alla glada!

Jag fick duschat idag, fixat till håret lite och fick i lugn och ro klä på mig något som jag tyckte var fint. Oftast blir det inte mycket av den varan nuförtiden, med tidskrävande barn ilandes omkring benen och innanför pannbenet på en. Ett drag med borsten genom håret, på med joggingbrallan och Sambos slitna tee, iväg till förskolan utan smink och ibland utan det goda humöret
Idag var jag trött på att se ut som en slusk och bestämde mig för att, trots att jag inget speciellt skulle, fixa till mig och hoppas på att det goda humöret kom på köpet.
Och det gjorde det nog :).
Trots att man bara går hemma så är det bra för självkänslan (samt trevligt för sambo/sexlivet :)) att putsa fasaden då och då.

t-shirt/junk de lux (sambos gamla :)). mörkblå halsduk/sessun/SOLO.

 Stjärna, på stjärna, på stjärna. Jag älskar stjärnor.
skinnjacka/TOP SHOP. långkjol/Indiska. grå sweatshirt i kort modell/H&M.

Nytvättade, helvita Converse. Gick ju hur bra som helst att tvätta i tvättmaskinen. Och jag som tänkt slänga dom i soporna.

Ett fint paket från Sofia och little cute Mokkasin. DIY Mobile ska få pynta Mios rum med söta bilder på det han tycker om just nu så fort jag fått nya skrivaren att fungera.


Nu blir det smyckestillverkning för hela slanten. La Familia är hos svärföräldrarna och äter middag. Jag ville att dagen imorgon skulle vara min fridag och att vi allihop skulle göra något tillsammans, kanske åka till Nova/Lund eller till Busfabriken.


Kram/Jennifer

6 kommentarer:

 1. Snyggt snyggoo! Åh vill också ha HELT vita converse, har jag aldrig sett, jag har lite rött på mina. Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Vad fin du är i den blå halsduken, och bilden var jättecool med det svartvita mot färgen. Visst är det som du skriver... Jag skrotar ofta också i det som jag liksom först kommer över. Hinner inte planera kläderna till mig så mycket. Ibland kommer jag på mig själv när jag klätt Lilly fint och så ser jag själv dassig ut :) Men visst kommer humöret med kläderna och att man känner sig fräsch. Jag ska nog försöka skärpa till mig :) Om några veckor har jag inget val längre när jag börjar jobba. Så jag kanske ska skrota omkring tills dess ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Ja, men visst är det viktigt att klä sig lite fin fast man inte har något speciellt att göra.....dock är jag inte jättebra på det själv, så det är bra att bli påmind ibland.

  Gosig halsduk du har....köpte själv en ny i rostrött på Lindex, får nog bli att inviga den och känna sig lite vardagssnygg.

  Hälsningar Mia

  SvaraRadera
 4. Åh där kanske en av mina stjärnor ligger :)

  SvaraRadera
 5. Finfina du! Det är som du säger, en kick att få ta på sig något annat en bara tradiga mjukisar. Jag har faktiskt slutat med det, för jag blir så deprimerad.

  Puss!

  SvaraRadera
 6. Tjusiga bilder!! Visst går det bra att tvätta sina Converse, jag tvättar alltid våra (med vanish) efter en säsong så är de som nya igen. KRAM Malin!

  SvaraRadera