söndag 9 oktober 2011

självförvållad huvudvärk och en lätt orgasm.

bild: via convoy

Hallå ja.

Huvudvärk, illamående, ångest och extrem trötthet lider jag av idag. Och det är dessutom självförvållat så jag får skylla mig själv. Det blev alldeles för mycket rödvin igår med finaste, roligaste, härligaste tjejerna. Helt underbara är dom allihopa! Jag däremot minns mig själv som ett non stop babblande fyllo :). Jaja, många skratt blev det iaf men ska jag vara helt ärlig så är jag och alkoholen inte bästa vänner direkt. Han brottar ner mig totalt och alldeles för fort :). Tack mina vänner för en kul kväll. Ser framemot vår ÖK :).

Men vet Ni. Heltäckningsmattan (tack svärfar och sambo) är lagd i vindsrummet och vår walk in closet börjar likna nåt. Jag fick en lätt orgasm igår när jag såg rummet, ljuset och mattan mot det nya svarta klädstativet och den svarta garderobsdörren (jo, för jag kan verkligen bli sjukt upphetsad av sånt. Psykvarning :))). LOVELY! Ni ska få se lite bilder snart.

Men något har hänt med vårt internet, sedan åskovädret igår morse. Den är så seg. Otroligt tråkigt seg och jag blir så frustrerad. Tar ju en evighet att ladda upp en bild här på bloggen, eller bara att komma in på en annan webbsida. Någon som varit med om något liknande efter blixtar och dunder?

Och jag har hört på flera håll att det inte går att kommentera hos mig ibland/oftast. Tråkigt!!! Jag försöker fixa i inställningarna men det ger inte med sig ändå. Skit.
Någon som har samma problem? Och hur fixar jag det? Snälla, om Ni vet en orsaken eller har en lösning kanske, skicka ett mejl om Ni inte kan svara i kommentarsfältet. Tack på förhand!


Nu ska jag sova. Åh, vad jag ska sova :).


Kram/Jennifer

2 kommentarer:

  1. Din blogg du har! Kikade in och ville bara lämna ett avtryck :-)

    Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Snyyyggg bloggen blivit!! :) Hoppas allt är bra förutom bakis feelingen då ;)

    Kraaam Linda

    SvaraRadera