måndag 23 april 2012

cos.



jag ska till stockholm snart och då ska jag banne mig besöka cos.
mycket fina grejer!!!
cos hamnar på attbesökaistockholm-listan.
 
barnryggsäck till sommarytflykten.
ipad fördral i läder.

söt klänning till en tösabit :).


svart kofta att vira in sig i de sena sommarkvällarna.
och aston och mio får mer än gärna hoppa runt på gräsmattan i den grå sweatshirten.

cos i stockholm.

längtar!


förresten har ni fler attbesökaistockholm-tips som kan adderas till min lista så är jag oerhört tacksam.





kram//jennifer


7 kommentarer:

  1. Dusty Deco på söder, Garbo interiör på östermalm...Kram Helena.

    SvaraRadera
  2. Nu tipsar jag om en restaurang, men Vapiano är riktigt gott!!

    SvaraRadera
  3. Vad kul att ni ska till Stockholm! Just det en weekend i Maj var det va..? Rolfs kök för maten.. eller B.A.R på blasieholmen, eller Haga deli vid odenplan för gott mysigt italienskt. Några butiker som jag är i titt som tätt (för ofta om du frågar sambo:) är: Afroart, Nordiska Galleriet, Room, NK inredning, Asplund, Konsthantverkarna på söder, snickarbacken 7, plan ett, Fotografiska (men dit ska du ju redan) Moderna, Illums bolighus (Håll i plånboken!!), Cos (dit ska du ju redan också) Hopes flaggskepp på Norrmalmstorg och såklart Acnes på samma torg. Då har du ju dessutom både cos och Design House Stockholm precis bredvid :) När du ändå är i "nya" bibliotkestan ska du kika in Byredo och whyreds nyagamla butik. Lokalen är grym! Mood sthlm är en ny galleria som öppnat där i krokarna också och dom har ett par mysiga ,snygga restauranger att ta ett glas i och kolla på folk. Åk till nytorget på söder och ta ett ett glas och en matbit på Urban deli. You will love. Och Rosedal på Djurgården är alltid lika mysigt och inspirerande för en kaffe, nybakat och trädgårdshäng i äppellunden.

    Jag har säkert räknat upp ställen du redan ska till men det var dom jag kom att tänka på som du inte får missa :) Hoppas ni får fint väder så ni kan strosa mycket!
    Fin kväll
    KRAM

    SvaraRadera
  4. ett mattips som jag glömde... wagamama! Grym asiatisk mat. Kram

    SvaraRadera
  5. Jag kopierar de där tipsen för framtida besök i huvudstaden! Lägger även till Svenskt tenn-butiken och Lotta Agatons, den är jag nyfiken på :)

    SvaraRadera
  6. Du smycketjejen, bege dig till Gamla stan, johannesgränd, och besök Maria Nilsdotters workshop. Suck... Den som kunde ha en sån arbetsplats ändå. Tror du skulle gilla det i alla fall ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack sara :). skriver en lista nu till stockholm så adderar ditt tips :).
      kram//jennifer

      Radera