fredag 28 juni 2013

ekologiska kroppsoljor från the organic oil co. till sommarerbjudande hos j. levau shop.


kampanjerna fortsätter!
sommarens måste.
eller. ett för alltid-måste egentligen.
jag skojar inte.
ekologiska oljor med högt näringsinnehåll och fullproppade med välgörande fettsyror tas på att magiskt sätt upp av hudcellerna.
eller egentligen är det inte magiskt.
självklart vill kroppsceller ha det absolut bästa.
inga gifter tack!just nu 228 sek (ord. pris 285 sek).
en helt ekologisk kroppsolja som tränger in snabbt och djupt i huden med näringsämnen som väcker liv i trött hud. huden får energi av granatäppleolja som innehåller påvisat antioxidanta ämnen som motverkar hudens åldrande. nyponfröolja stimulerar trött hud till fin lyster och spänst tack vare ett rikt innehåll av essentiella fettsyror och vitaminer.


just nu 196 sek (ord. pris 245 sek).
solrosolja är dermatologiskt testad och rekommenderas till hudvård för nyfödda. oljan ger fukt utan att barnets känsliga hudbarriär skadas. att råvarorna är ekologiskt odlade innebär dessutom att de är helt giftfria. innehåller inga eteriska oljor eller tillsatta doftämnen.
använder denna till mina barn varje gång de badat.
skulle aldrig få för mig att smörja in dom med något som innehåller gifter och onaturliga preparat.

+
ORGANIC OIL CO. UTVECKLAR OCH TILLVERKAR EKOLOGISKA OCH ETISKA HUDVÅRDSOLJOR I EGEN HUDVÅRDSVERKSTAD. ALLA PRODUKTER ÄR TILLVERKADE AV NOGGRANT UTVALDA RÅVAROR AV HÖGSTA KVALITET SOM, FÖRUTOM ATT VARA EKOLOGISKT ODLADE OCH CERTIFIERADE, ÄVEN ÄR HELT RÄTTVISA. 

de ANVÄNDER BARA RÅVAROR SOM VI KAN GARANTERA HAR UTVUNNITS PÅ ETT SÄTT SOM ÄR INTE SKADLIGT FÖR MÄNNISKOR, SAMHÄLLEN ELLER NATUR. DET INNEBÄR ATT de ENDAST KÖPER IN OLJOR FRÅN VÄLDOKUMENTERADE FAIR TRADE-ODLINGAR, SOCIALT ANSVARSTAGANDE KOOPERATIV ELLER ANDRA SÄKERSTÄLLDA LEVERANTÖRER, ELLER ANVÄNDER OLJOR ODLADE SÅ LOKALT SOM MÖJLIGT.
+erbjudandet gäller endast denna helgen (29-30/6) inklusive fredagen (28/6. TGIF ;)).
beställer ni över 300 i shoppen får ni dessutom fri frakt just nu.

önskar er en fantastiskt helg//jennifer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar