onsdag 28 september 2011

pschiht och bootlove. Fick en trevlig överraskning på posten häromdagen bestående av Davines beautyfying potion, köpt HÄR. En hårolja som jag hört mycket gott om, bland annat HÄR, och min risbuske till frisyr skrek efter hjälp. Efter näringskrävande graviditet och amning och tretusen liter håravfall senare så kan håret inte bli annat än awfull. 
Nu hoppas jag på Davines alltså! Såg en magnifik skillnad igår. Vilken känsla håret fick, och vilken härlig doft på köpet. Aaaah!
Kuriosa: det är inte en spray likt en hårspray, pschiht, pschiht Ni vet, utan man sprutar en två tre klickar i handen och applicerar i längderna. Det fick mina axlar och hallmattan veta den dåliga vägen när jag försökte pschihta i håret. Dropp, dropp. Haha. Ibland är man bra korkad.


New bootlove funnen på mammas vind i en kass undangömd sedan 2006. Snygga och framförallt sköna UGG-copys. In löööve och spatserar runt med kängorna inomhus as we speak. Skyller på extremt kallt golv :). 

 Glade Mio är just precis glad, nästan jämnt och idag är det dags för BVC för 10 månaders kontroll. Spännande, spännande.

Välkomna till min nya blogg förresten!

Önskar Er alla en fin dag.


Kram/Jennifer

2 kommentarer:

 1. Hej Jennifer! Så snygg sida du gjort! Så mycket roligare när du kan göra din egen design, så det blir mer "du" liksom. Supersnyggt!

  Visst är oljan underbar! Kul med bilder på dig, snygging!

  Hoppas allt går bra på bvc! KRAM

  SvaraRadera
 2. Vad fint du gjort! Jag har ju följt dig även sedan förra bytet, såklart jag följer dig framöver också! Du är ju grymmes snygg efter två barn, men visst tar vissa delar stryk. Jag ska genast klicka in mig på den där hårprodukten, låter som nåt för mitt ris också :)
  Mio är ju ett sånt charmtroll, man verkligen ser att han är en glad prick. Hoppas det går bra på kontrollen, alltid spännande att få en ny vikt. KRAMAR Linda

  SvaraRadera