tisdag 29 november 2011

i wish....

....for happiness, good health and peace on earth for X-mas.

Ja, egentligen önskar jag mig bara detta. Önskar med stort Ö då.

Men Tomten är väl bäst på prylar har jag förstått. Och jag är väl ganska prylfixerad, eller mycket :). Och ibland skäms jag lite för visst är det inte alls viktigt när man tänker på allt annat skit som händer i världen.
Men vet Ni vad. Det är just det. Det är så onödigt att tänka på det för mycket. Man kan mycket lite göra åt saken (visst skänker jag pengar regelbundet, promise) och man blir inte lyckligare av att skämmas för man gillar att ha det vackert omkring sig. Eller hur?Så nedan plockade jag ihop lite jag önskar mig av Tomten i år. Lite realistiska prylar, lite vett, och lite drömprylar :).
By Lassens Kubus. DIY almanacka från GRANIT. Decleors Aroma White C+. Den mörka hemligheten. IKEAs klassiska Malm-byrå. FlowerPot bordslampa svart. Ditt kompetenta barn. Le Creuset gryta. Kay Bojesens apa. Gjutjärnskanna och koppar från GRANIT. Therese Sennerholt.


Böcker har jag inte hunnit med på senare år men nu känns det som jag kan börja igen. Jag älskar att läsa, och jag älskar psykologi så dessa böckerna står högt på önskelistan, nästan högst faktiskt...:).

Fast i hallen är det tomt så en vit Malmbyrå med tre lådor hade gjort sig väldigt snygg och behändig just där.

Och ansiktskrämen från Decleor med aroma c den vet jag redan att jag får :). Jag har ansiktstvätten och har använt den dagligen några veckor, den är grymt bra, nu saknas bara ansiktskrämen också. Pigmentfläckar be gone. Jag återkommer med resultatet.

Ha en bra dag (kidsen mår mkt bättre nu, pjuh)!
Nu ska jag snaggas!!! Manen skall bort....Aaaah! Vill jag nu detta??? Hmmm...


Kram på Er/Jennifer

5 kommentarer:

 1. Vilket gulligt och ärligt inlägg :) Jag håller med! Det ena behöver ju inte utesluta det andra. Jag skulle kunna tänka mig att få varenda pryl som du önskat dig av tomten. Hoppas något av det hittar hem till dig. Kram

  SvaraRadera
 2. Najs önskelista...

  Jag brukar inte läsa nyheterna varje dag för jag blir så deprimerad av all skit. Blir faktiskt mörkrädd...

  SvaraRadera
 3. Håller med ÄLSKAR psykologi..kanske kan låna böckerna efter! ;) Kram Frida

  SvaraRadera