måndag 28 november 2011

kitchen pics.

Ena halvan av Astons 1:a advents julklapp. Mini Rodinis Santiago Slim i gråsliten tvätt. Mamma mycket nöjd med Tomten för Gud vad de jeansen är snygga, sitter så bra. Lite stretchiga sådär och passar både till vardags och till fest.


Kottkrans från Enkla Ting. Jag har blivit en kottfantast helt plötsligt, lite besatt faktiskt på ett smått oroväckande sätt :).


Ett horn måste man väl bara ha :). Sambo trodde jag blivit smått galen men icke. Skitfräck ju. Luta det i fönsterkarmen, lägg det mitt på bordet vid juldukningen, kör ner det i en kruka.....Man kan ha ett horn till mycket....(Mitt horn är från Enkla Ting det med)


För övrigt så har vi magsjuka här hemma. Aston och Mio har kräkt några gånger och jag och sambo går och väntar på vår tur med huvudet ovanför toaletten :(. Stackars ungar. Mio har aldrig kräkt förr och det svider i hjärtat när man ser ur kasst han mår. Aston tar det ganska bra. Inget gråt alls utan bara kräker och sedan är det över.

Det blir alltså mys i soffan idag med en massa film och bananer, vetebullar och vatten i mängder.....Ha en fin dag/Jennifer

5 kommentarer:

 1. Som vanligt lyckas du med dina bilder!!
  Hoppas allt är bra!

  SvaraRadera
 2. Ååå söta ni, så hemskt med magsjuka. Krya krya på er!! KRam Linda

  SvaraRadera
 3. Usch då! Hoppas killarna snart frisknar till och att du och din sambo slipper bli dåliga!

  SvaraRadera
 4. Usch stackars ungar:( Hörde att samma härjar hos grannarna bredvid:( Kram Jill

  SvaraRadera
 5. Bläää! Usch för kräksjuka. Hoppas det går över snart.
  De där jeansen ligger i en klapp till Milo :) Men han får sina först på julafton... Nu längtar jag ju ännu mer. Kanske kan jag inte hålla mig... ;)

  Kram!

  SvaraRadera