måndag 21 november 2011

tårar av lycka.


bild via Stil Inspiration, styling Lisa Martinis
Imorse läste jag om Lasse Brandeby i tidningen. Om hans bortgång. Tårarna brände bakom ögonlocken och jag var tvungen att lägga bort tidningen. Sorgligt för han gått bort, självklart. Men jag grät inte av sorg utan av lycka. Hans vänner och familj beskrev honom som en fantastiskt medmänniska, en som satte andra före sig själv och sitt, i alla lägen. En man som man kunde prata med, ringa när som helst och få råd av. Få tröst av. Han uppfattades av många som en stor människa med ett genomgott hjärta.
Och detta måste väl vara allas eftersträvan? Att lämna världen, ihågkommen som en godhjärtad och ödmjuk person, som finner andras strävan efter välmående som ett större mål än sin egen.

bild via Stil Inspiration
Bilderna har absolut ingenting med min text att göra. Jag kom på det efter att jag skrivit några rader.
Men, vet Ni, det tar jag och struntar i :). Bilderna inspirerade mig idag, lika mycket som artikeln om Lasse Brandeby gjorde.

Vi inspireras av många olika saker varje dag. Vissa viktigare än andra, men huvudsaken är ju att vi får nya perspektiv....Lär oss något nytt....Blir lite rikare i själen.

Igår inspirerades jag av ett samtal med en bloggvän. Hon fick upp mina ögon. Hon gjorde mig glad. En otroligt klok och godhjärtad människa och trots att vi inte har känt varandra så länge, inte länge alls faktiskt, så är det något man ser, något man känner av ganska fort. Hoppas vi kan ses snart igen :)!

Jaha Ni. Jag är ute på hal is här nu :). Mycket personliga tankar. Är visst inne i någon form av sentimental svacka, men tror nästan inte man kan kalla det svacka, för jag mår väldigt bra....:). Lite som att sväva på moln...Ni vet, när man kommer på sig själv att le, utan någon som helst anledning. Det trodde jag att jag inte kunde längre. Men man ska inte ge upp hoppet, never :).


I ugnen ligger en helsstekt fläskytterfilé och puttrar. Det blir söndagsmiddag på en måndag och det ska bli sååå gott.


Kram/Jennifer

3 kommentarer:

 1. Hej Jennifer. Vilken fin text och fin, det är författaren till den också, en riktigt pärla. Du är inspiration för mig och jag har tänkt mycket på det vi pratade om. Och jag ska bara fundera lite till, sen kommer jag förhoppningsvis igång igen ;-) Tack för en riktigt trevlig fikastund, såååå trevligt att kunna prata ifred utan små kids som yr runt som höstlöv överallt :-)

  Tycker absolut att vi ska ses snart igen. Hoppas måndagsmiddagen blev god!

  Sov gott vännen! KRAM Malin

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag inspireras verkligen av dina texter som handlar om livet. Det känns äkta, skrivet av en "riktig" människa med sårbarhet och allt, någonting som känns ovanligt i den här världen.

  Hälsningar Mia

  SvaraRadera
 3. Mia: Vad roligt/skönt att höra. Glad jag blir. Tusen tack för du tog dig tid att skriva det.
  Kram/Jennifer

  SvaraRadera