söndag 20 november 2011

monki shop.

Jag hade helt missat att Monki fått webshop! Helt underbart. Jag hittade dock inte så mycket fint som jag minns jag gjort tidigare men visst klickade jag hela tre gånger ändå, ajajaj.
Vinterjackorna gick på halva priset just nu och den här godbiten, jo men visst, jag gillar mörkblått, köptes för endast 350 sek. Som hittat och perfekt då jag bar äger svarta jackor. Otroligt trist i vissa lägen.

Oh la la. The perfect pants for me. Svarta, bekväma och funkar både till vardags och till fest. Tänk ett slarvigt nerstoppat paljettlinne i t.ex. guld (sjukligt besatt av glitter just nu) och fina highheels på fötterna. Eller, till vardags, en benvit, kanske grå, grovt stickad tröja, lite stor sådär....Oh la la som sagt. 
Har långt om länge letat efter en smått transparent svart halvlång skjorta att bara ta på mig när som egentligen, till vad som helst i princip. Kläs upp med effektfulla smycken eller paljettights (likt kviddevittdonnan HÄR, SNYGGT!) och kläs ner med slitna jeans och mc-boots.

Sådan, det var di hile (de danska generna talar :))!

Nu blir det filmmys!

Kram/Jennifer


2 kommentarer:

 1. Men tack, gulliga du!

  Fina köp! Byxoena hade jag burit, precis som du till ett paljettigt linne. Pch skjortan hade ju varit så fin till de där silvriga brallorna som står på min inköpslista.

  Fin kväll till dig fina.

  SvaraRadera
 2. jacka - i like a lot!
  jätte fin!

  SvaraRadera