torsdag 26 juli 2012

just some favorites.

via my pinterest, my own pics, and my instagrams (pic 2 and 5)


en fråga.
hur länge sedan var det ni gjorde en äkta osjälvisk handling?
en handling som inte i slutändan fått ert eget JAG att må bra dvs.
tänk på det.
om ni vågar :).

sov gott/jennifer

4 kommentarer:

 1. förra veckan hjälpte vi en dam upp ur ett dike med bilen ... fast vi satt ett gäng och drack vin och hade trevligt. det är väl en osjälvisk handling :)

  stor kram. ser ut som ni njuter av sommaren. härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja. men visst finns det mycket själviskt tänkande. innerst inne är ju människan skapad för att överleva. fittest will survive!
   men handlingen med att hjälpa en dam upp ur diket var en helt osjälvisk handling, faktiskt. hade mycket hellre suttit kvar och sippat vin. men vaddå, hon hade ju fått ringa bergningstjänst annars, långt ut på en skärgårdsö ... njae, inte var det för att själv må bra jag gjorde det. mest en hjälpsam gest ... kändes bara schysst att hon kunde ta sig in mot fastlandet med 3 små barn i i bilen. kände mig varken dktig eller snäll, bara hjälpsam. som jag hoppas andra är vid andra tillfällen.
   sedan handlar alla själviskt då & då , absolut. men jag vill inte tro att alla medvetet gör det hela tiden. det är onödigt, drar ner mitt välbefinnande. och blir ett negativt tänkande som ingen mår bra av. känns det som ... vill hellre tycka om människor. och så blundar jag lite för det.

   kram till dig.
   nu ska vi ut och bada. i solen. det mår man bra av. så en ytterst självisk handling. att tanka energi inför hösten.

   Radera
 2. Älskar Finn Juhl-postern. Måste-ha-känsla på den :) Mmm...

  SvaraRadera