måndag 10 oktober 2011

vårt nya sovrum.

 Vår sovrumsdröm. Bilder från idag. Mycket kvar att göra men snart så. Men vi är redan väldigt nöjda.
Heltäckningsmatta/Bauhaus (119 kr/m2). Klädställning/IKEA (299 kr). Lampan är bara tillsvidare för vi saknar belysning här fortfarande. Oavsett är det en E27 från Muuto. Pall/Tolix.
 Vår energiska Aston är helnöjd han med :). Sängen satte vi direkt på golvet utan ben så att Mio skall kunna härja runt i bingen, utan att ramla ner, när man själv ligger där lealös en alltför tidig morgon.

 Far och son jäser in sängen. 
Hopp, hopp....Aston iklädd Mini Rodini från topp till tå.
Och hopp, hopp...igen. Här står en vit schäslong/IKEA (randig kudde/H&M) som troligtvis inte får stanna. Jag vill nämligen ha ett gammalt sminkbord just där. Mitt eget lilla tjejhörn :). TV-skåpet PS/IKEA.
Stort takfönster. Ljust! Här ligger vi inatt och tittar på stjärnorna (när de gråa tjocka molnen väl försvunnit dvs :)).

Före-bilder visar jag en annan dag.

Ha en fin kväll!!!

Kram/Jennifer

6 kommentarer:

  1. GUUD så härligt det ser ut, vilken lyxig känsla det måste vara att stiga upp på morgonen och inte behöva känna något hårt och kallt. Hotellkänsla till max! Och snyggt, stilrent. I love! PS skåpet är helt underbart, vi köpte ett nu förra månaden. Mitt bästa köp på länge. Du, jag har mejlat till etthornaveden@hot... Var det rätt? Ha en riktigt härlig kväll! Kram Josefin

    SvaraRadera
  2. Skitsnyggt, verkligen!

    KRAM Jill

    SvaraRadera
  3. Åh vad fiiiint!! Blir ju snart flytt för våran del och jag känner att jag vill härma ;) vad smidigt att ha sängen direkt på golvet när msn har små liv. Vi måste ha ny stomme för vår knakar bara man vänder huvudet i sängen, och det kan man ju inte ha ! Hoppas allt är bra med dig. Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Riktigt riktigt snyggt!
    Jag gillar det väldigt mycket. Så skönt på morgonen att sätta ner fötterna i en mjuk matta:)

    Kramis

    SvaraRadera
  5. Hej Jennifer! Åhh vad fina bilder och vad bra det blev i sovrummet, bra jobbat! Supersnyggt! Ska bli kul att se rummet på riktigt sen också :-)

    Ha en fin dag!
    KRAM Malin

    SvaraRadera
  6. Superfint snäckan! Hoppas ni sov gott!

    Puss!

    SvaraRadera