lördag 28 april 2012

saturday minis.

in love with my minis!

kan man förstå att hur galen och trött man än blir på dessa busfrön ideligen så har man aldrig älskat så starkt.
så mycket.
så ofta.


man behöver nästan ingenting mer :).
nästan.

nu behöver jag dock en kaffe och ett bloggsvep medan mio sussar.
kram//jennifer, aston och mio (sambo spelar fotboll, igen :))

7 kommentarer:

 1. Vilka sötnosar!! :)
  Ha en din dag! //Elin

  SvaraRadera
 2. precious! the shot of your mini looking at his hand is priceless!

  smiles and happy weekend.

  michele

  SvaraRadera
 3. Åh vad fina dom är! Kombon sötnosar, griffelvägg, enfärgade kläder är to die for! Lyllo dig som har så fina små. Jag och sambo är också sugen på smått.. inom närmaste året kanske..? Bara det att vi måste till Danmark först och fixa lite små detaljer innan det kan bli en liten i familjen ;)

  Tack för ditt underhållande inlägg, mer sånt :) jag tyckte synd o dig på coop och såg framför mig hur avin flyger, mios kräk som rinner, kön växer och med den folks irritation. (fattar inte att alla ska glo så mycket vara så galet sura i köer? Suck och stön. herregud..) din stress och ungarnas gråt.. :) Men du är min hero som torkar kräk och har din snygga blus och hopeväskan på axeln samtidigt ;) DUKTIG! Jag vet.. det är dina ungar och det kommer med mammarollenatt "stå ut" med gnäll och skrik och kräk, men jag tycker ändå du verkar ha så hälsosam inställning till allt. och din ärlighet är alltid lika uppfriskande. Du klagar på att du gnäller.. men det tycker inte jag att du gör. du reflekterar och delar med dig. och jag älskar att hänga med på vad du har för dig och hur du tänker. verkligen. Jag känner igen mig i massa saker du skriver och känner med dig och förstår dig i mycket. tycker aldrig du är konstig eller neggo. bara kul och sann. och så har du bra smak (samma som mig :) Och är galet kreativ.

  Hoppas du har en mysig kväll trots grått väder. joo.. grått väder kan vara minst lika mysigt..då tänder man ljus och tar ett glad vin till. Jag älskar riojor och jag och emma brukar pröva oss fram mellan godsakerna på helgen. rödvin. vad vore helgen utan det ;)

  KRAM på dig fina!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin ny header förresten. I like! :)

  SvaraRadera
 5. Asså, vilka fantastiskt kära pojkar du har! Så fina ögon!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Så underbart fina dom är dina pojkar! Och bilderna är tokfina! Jag gillar verkligen hur du utvecklar din fotografering, du är så duktig!

  KRAM!

  SvaraRadera
 7. Shit, nu blev länken fel. Måste komma ihåg att logga ut från blogger, jag har ju flyttat!! :)

  SvaraRadera